Henk Reinders

Na zijn doctoraal bedrijfseconomie voltooide Henk de postdoctorale opleiding accountancy. Na een loopbaan bij middelgrote accountantsorganisaties is hij vanaf 1998 partner van de maatschap Geraedts en Reinders. Zijn activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit het begeleiden en adviseren van MKB-ondernemers op alle mogelijke terreinen. Het dicht bij de klant staan met raad en daad is zijn manier van aanpak.

Harrie Scheepens

Tussen 2000 en 2013 is Harrie werkzaam geweest bij diverse middelgrote accountantsorganisaties. Gedurende deze periode heeft hij niet alleen ruime werkervaring opgedaan maar ook zijn accountancyopleiding succesvol afgerond.
Harrie werkt vooral voor het midden- en kleinbedrijf waar hij, eigenaren en directeur-grootaandeelhouders, op zowel administratief als fiscaal gebied adviseert. Cliënten waarderen zijn recht-door-zee aanpak en zijn open en eerlijke manier van communiceren.

Geert Geraedts

Na diverse jaren bij verschillende accountantskantoren in loondienst gewerkt te hebben besluit hij zijn theoretische- en praktische kennis per 1 januari 1978 als zelfstandige in de praktijk te brengen. Bij de start vanuit een kamer in het woonhuis breiden de activiteiten snel uit waardoor al spoedig personeel in dienst wordt genomen en het digitale tijdperk zijn intrede doet. Als raadgever in de breedste zin heeft hij in de loop van de jaren kunnen bijdragen aan menig succesvol ondernemerschap.