Over ons

Het is 1 januari 1978 als Geert Geraedts zijn eigen kantoor begint in de zakelijke dienstverlening. Onder zijn leiding groeit het kantoor en neemt het in 1990 zijn intrek in het huidige pand aan de Rijksweg Zuid 53 te Swalmen. Op 1 januari 1998 wordt de organisatie omgezet in een maatschap met Geert Geraedts en Henk Reinders als maten. In november 2002 wordt een tweede vestiging geopend aan de Economiestraat 16 te Sittard. Vanaf 1 januari 2014 is Harrie Scheepens toegetreden in de maatschap.

Inmiddels staat maatschap Geraedts en Reinders bekend als een vakkundige organisatie op het gebied van de zakelijke dienstverlening en een inspirerende sparringpartner voor klanten in het midden– en kleinbedrijf en particulieren.

Wij hanteren een heldere visie en streven naar verdergaande autonome groei, met behoud van onze flexibele en efficiënte manier van werken en waar vooral kwaliteit hoog in het vaandel blijft staan. Een betrouwbare adviseur zal in de toekomst alleen nog maar belangrijker worden en kunnen we als daadkrachtige, vakkundig financieel en fiscaal adviseur voor onze cliënten het verschil maken.